Welkom Nora!

Welkom Nora!

Welkom Nora! 863 648 K.V. SCO

Foto: links Cato, rechts Nora

Cato Bethlehem heeft Nora Achttien lid gemaakt van SCO/European Aerosols. Cato speelt korfbal in het F3-team, dat mogelijk aanstaande zaterdag kampioen wordt! We wensen Cato en het hele team alvast veel succes!

Nora is van plan om het laatste deel van het seizoen intensief te trainen, zodat ze het spel nog beter onder de knie krijgt. We hopen dat ze veel plezier beleeft aan haar cadeaus en wensen Nora veel succes en korfbalplezier bij SCO/European Aerosols!

Breng ook gerust je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO! Als je vriendinnetje of vriendje besluit om ook lid te worden, ontvang jij een cadeaubon en een bal als beloning! Natuurlijk krijgt je vriendinnetje of vriendje ook een leuk welkomstcadeau! Voor meer informatie kun je contact opnemen via sporten@kvsco.nl.