Welkom Eliv!

Welkom Eliv!

Welkom Eliv! 863 648 K.V. SCO

De zusjes Celeste (SCO D2)en Vaye (SCO F2) Jonker hebben hun zusje Eliv lid gemaakt! Celeste en Vaye hebben daarvoor een mooie bal gekregen, plus een cadeaubon t.w.v. 5,-. Eliv zelf heeft als welkomstkado een prachtige SCO tas met goodies gekregen. Eliv korfbalt imiddels in onze F3.  SCO F3 speelt nog geen competitie, maar doet mee aan onze gewenningstoernooien. Wij wensen Eliv heel veel korfbal plezier toe bij SCO/European Aerosols!

 

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Neem dus ook dit jaar je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols!! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij ook een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.