Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam?

Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam?

Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam? 863 648 K.V. SCO

Op zondag 16 oktober gaan wij als SCO’ers toezicht houden bij de marathon van Amsterdam. Het is de hele dag van 8.00 uur tot 17.00 uur. Door met een grote groep vrijwilligers bij dit evenement te assisteren, krijgt de club een fors bedrag per vrijwilliger uitbetaald. Een geweldig mooie instrooier voor onze clubkas! Ook jouw hulp wordt zeer op prijs gesteld. Jij gaat dan toch ook mee?

Wat houdt het toezichthouden bij de marathon van Amsterdam in?

Als toezichthouder sta je direct langs de route van de marathon. Je ziet dus alle hardlopers van dichtbij langskomen, ook die snelle Kenianen. Je wijst andere weggebruikers zoals o.a. wandelaars, fietsers en automobilisten de weg zodat zij op het juiste moment en op de juiste plaats de weg over kunnen steken zodat de hardlopers er geen last van hebben. Daarnaast kun je gezellig de marathon volgen en de hardlopers aanmoedigen.

HERHAALDE OPROEP!
Er zijn helaas tot nu toe nog maar veel te weinig aanmeldingen binnen gekomen, vandaar deze herhaalde oproep. Ben jij dus beschikbaar op zondag 16 oktober as. , ga dan a.u.b. met ons mee naar deze marathon van Amsterdam, dan we maken we er samen een hele gezellige dag van en verdienen we met z’n allen een groot bedrag voor de SCO clubkas.  Geef je daarom uiterlijk as. zondag (de 9e) op bij Josta Westenbroek via: jostawestenbroek@gmail.com of secretariaat@kvsco.nl of bel/app haar op 06-46293241.

SCOren doe je samen!