Mizuno TEST & FEEL TOUR op 11 oktober

Mizuno TEST & FEEL TOUR op 11 oktober

Mizuno TEST & FEEL TOUR op 11 oktober 863 648 K.V. SCO

In samenwerking met Muta Sport organiseert Mizuno een TEST & FEEL tour langs diverse korfbal verenigingen. Mizuno is één van de beste merken als het gaat om sportschoenen. Het merk maakt slijtvaste en extreem verende schoenen om op te korfballen voor heren, dames en kinderen.

Zelf testen en voelen
Op dinsdag 11 oktober as. is er daarom een Mizuno TEST & FEEL event gepland bij SCO in de kantine op ons sportcomplex De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade.  Van 18:00  tot 19:00 uur kan de jeugd (vanaf maat 32,5) verschillende zaalschoenen bekijken en uitproberen. Van 19:00 tot 20:00 uur kunnen de senioren dat doen.

Korting
Als SCO speler ontvang je tijdens deze avond 20% korting op de nieuwe collectie, tot 50% korting op oude collectie.

SCO sportsokken of sportkousen
Naast de Test & Feel is dezelfde avond onze eigen kledingcommissie aanwezig voor de verkoop van SCO sportsokken of sportkousen.