Geslaagde korfbalbalclinic OBS De Striepe

Geslaagde korfbalbalclinic OBS De Striepe

Geslaagde korfbalbalclinic OBS De Striepe 863 648 K.V. SCO

Als voorbereiding op het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi van 11 mei as. heeft Frank van der Veen (SCO) afgelopen dinsdag aan de leerlingen van de groepen 3/4, 5/6 en 7/8 van OBS De Striepe een pittige maar plezierige korfbalclinic gegeven. De clinic werd deze keer gegeven op de SCO thuisbasis “Sportcomplex De Hoolt-tuun”.

De leerlingen begonnen de training met een goede opwarming en loopoefeningen met een speedladder. Maar wat is nu eigenlijk het allerleukste aan korfbal? Dat is toch scoren!? Er waren een aantal belangrijke punten waar de kinderen op werden geattendeerd bij het schieten. Al met al zijn de leerlingen heel enthousiast en bewust met hun eigen schottechniek bezig geweest. Het geheel werd afgesloten met een sportief onderling partijtje. Na het partijtje kregen alle kinderen een originele SCO etui en SCO pen voordat zij naar huis gingen.

Ook de leerlingen van OBS De Striepe zijn na deze clinic beter voorbereid op het aankomende schoolkorbaltoernooi. Hierdoor zullen de korfbalwedstrijden op het toernooi van 11 mei ook voor deze leerlingen nog leuker worden!