Kim, Pascal en Melvin komen thuis!

Kim, Pascal en Melvin komen thuis!

Kim, Pascal en Melvin komen thuis! 863 648 K.V. SCO

Kim van Dalen, Pascal Frieswijk en Melvin Frieswijk spelen vanaf seizoen 2022-2023 weer in het blauw van SCO.

Pascal en Melvin spelen van jongs af aan bij SCO. Kim maakte in de B jeugd de overstap naar de club uit Oldeholtpade. Alle drie stroomden zij vanuit onze jeugdopleiding door naar de selectie, waarin zij jaren hebben gespeeld.  Melvin maakte tussendoor een uitstapje naar de junioren van Dos’46. In seizoen 2017/2018 besloot Pascal om zijn korfbal carrière voort te zetten bij Korfbal League club Blauw Wit Amsterdam. De afgelopen drie jaar heeft Pascal in het eerste van Korfbal League Club Dos ’46 gespeeld. Melvin en Kim besloten 2 jaar geleden over te stappen naar deze Korfbal League Club Dos’46 en werden teamgenoten van Pascal.

Alle drie zeggen zij over hun terugkeer: “SCO is onze club en op deze manier kunnen wij wat terug doen voor de club”. Om met een vriendengroep SCO naar een hoger plan te tillen zien wij als een uitdaging.

Gelukkig is er over en weer altijd een uitstekende band en sterke betrokkenheid geweest. SCO is dan ook ontzettend blij dat “onze” topkorfballers volgend jaar onze selectie weer komen versterken.

Verdere versterking van onze selectie is niet uitgesloten in de nabije toekomst.