Vanavond in de Oolde Steense

Vanavond in de Oolde Steense

Vanavond in de Oolde Steense 863 648 K.V. SCO

Vanavond om 20:00 uur wordt de wedstrijd SCO/Motip Dupli 1 tegen CSL 1 gespeeld in de Sporthal De Steense. Door het vervallen van alle corona maatregelen, is iedereen weer van harte welkom om bij de wedstrijden te komen kijken en natuurlijk de spelers aan te moedigen. Voor wie niet in de gelegenheid is om naar sporthal in Wolvega af te reizen, verzorgt onze mediacrew een livestream.

Kom ook SCO aanmoedigen en genieten van een wedstrijd gevuld met spanning, emotie en mooie acties. Vanavond om 18:20 uur speelt SCO /Motip Dupli 2 tegen Groen Geel 2 en de wedstrijd van SCO/Motip Dupli 1 tegen CSL 1 begint om 20.00 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld in de Oolde Steense.

Links naar de Livestreams:

18:20 uur: SCO /Motip Dupli 2 tegen Groen Geel 2

20:00 uur: SCO/Motip Dupli 1 tegen CSL 1