Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI C2

Wedstrijdverslag van de week: SCO/MOTIP DUPLI C2 863 648 K.V. SCO

Wedstrijdverslag van deze week: DIO / Donkerbroek C2 – SCO/Motip Dupli C2

Na de zware domper van de midweekse wedstrijd tegen Oerterp C2 waarin het mogelijke kampioensschap helaas verspeeld werd, stond zaterdagmorgen om 10 uur nog de laatste uitwedstrijd van de C2 tegen DIO / Donkerbroek C2 op het programma. Met slechts 1 schamel puntje stonden deze onderaan, wat er toe leidt dat ze tot op het bot gemotiveerd zouden zijn om daar wat aan te doen. De dames van de C2 waren dus gewaarschuwd.

Vanwege de herfstvakantie was de samenstelling van het team iets anders dan normaal waardoor de eerste minuten een beetje stroef verliepen. Echter bleek de waarschuwing dat DIO / donkerbroek niet onderschat mocht worden goed doorgedrongen tot de speelsters. Fanatiek werd er op de bal gejaagd en de tegenstander zal geen moment het idee gehad hebben dat er deze ochtend iets te halen zou zijn. Na ruim 10 minuten viel het eerste doelpunt, dit bleek een bevrijdende treffer en het ging ondanks de gewijzigde samenstelling steeds beter lopen. Het resultaat, een 0-4 ruststand en dat was zeker niet geflatteerd. Na de pauze gingen de dames verder waar ze in de eerste helft mee begonnen waren. Mooie snelle aanvallen en direct terugverdedigen als er toch per ongeluk balverlies geleden werd. Resultaat: bijna geen kansen tegen en nog 5 punten gescoord. Een 0-9 overwinning was een terechte uitslag. Een tweede plaats in de competitie is een mooi resultaat voor dit team en vol goede moed wordt er vooruit gekeken naar de zaalcompetitie.