Vanavond 19:30 uur: SCO tegen TeamNL

Vanavond 19:30 uur: SCO tegen TeamNL

Vanavond 19:30 uur: SCO tegen TeamNL 863 648 K.V. SCO

Zoals in een eerder bericht al aangegeven, kleurt SCO/Motip Dupli vandaag (12 oktober) oranje. Vanavond speelt TeamNL Korfbal de laatste voorbereidingswedstrijd in sporthal De Steense in Wolvega, tegen SCO1 en oud spelers van SCO1 die nu bij LDODK/Rinsma Modeplein en Dos ’46 spelen.

Sporthal De Steense is vanavond vanaf 19.00 uur geopend voor het publiek. De sporthal kun je betreden zonder dat er een QR-code gescand hoeft te worden. Er zijn alleen zitplaatsen beschikbaar in de sporthal. Wil je het Sportcafé De Steense bezoeken, dan dien je je vaccinatie/test/herstelbewijs in de vorm van een QR-code te tonen bij binnenkomst van het Sportcafé. Een toegangskaartje voor deze unieke wedstrijd is vanaf 19:00 uur te koop aan de kassa bij de sporthal en kost slechts € 3,- p.p. . Jeugd t/m 17 jaar heeft gratis toegang.

De wedstrijd begint om 19:30 uur en na afloop is er de mogelijkheid om handtekeningen te verzamelen van alle spelers van TeamNL Korfbal.

Iedereen is vanavond van harte welkom in sporthal De Steense in Wolvega, om te komen genieten van een wedstrijd gevuld met geweldige acties en scores. Deze unieke wedstrijd bekijken in sporthal De Steense is natuurlijk het allerleukste. Maar voor wie echter niet in de gelegenheid is om op naar sporthal in Wolvega te komen, verzorgt SCO een livestream van deze wedstrijd.

Livestream: <klik hier >

Tot vanavond!