Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam?

Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam?

Wie gaat er mee naar de marathon van Amsterdam? 863 648 K.V. SCO

Op zondag 17 oktober as. gaan we met een groep SCO vrijwilligers, toezicht houden bij de marathon van Amsterdam. Het evenement duurt de hele dag (van 8.00 tot 17.00 uur). Door met een grote groep SCO vrijwilligers bij dit evenement te assisteren, krijgt de club een fors bedrag per vrijwilliger uitbetaald door de organisatie en kunnen we dus behoorlijk wat extra geld op halen. Geld dat we goed kunnen gebruiken om materialen aan te schaffen en zelf sportieve dingen bij SCO te organiseren.

Wat houdt het toezichthouden bij de marathon van Amsterdam precies in?
Als toezichthouder sta je direct langs de route van de marathon. Je wijst andere weggebruikers zoals wandelaars, fietsers en automobilisten de weg, zodat zij op het juiste moment en op de juiste plaats de weg over kunnen steken zodat de hardlopers er geen hinder van hebben. Daarnaast kun je gezellig de marathon volgen en de hardlopers aanmoedigen. Je ziet dus alle hardlopers van dichtbij langskomen, inclusief de snelle Kenianen.

Help ook onze club aan extra inkomsten. Ga ook mee met ons naar de marathon van Amsterdam want we kunnen je hulp goed gebruiken!! Vervoer, eten en drinken wordt allemaal verzorgt, dus we maken er samen een gezellige dag van. Geef je op bij Josta Westenbroek via: jostawestenbroek@gmail.com of secretariaat@kvsco.nl of app/bel naar 06 – 46 29 32 41.

SCOren doen we samen!