Welkom bij SCO Jailey

Welkom bij SCO Jailey

Welkom bij SCO Jailey 863 648 K.V. SCO

Bas Zwarteveen heeft Jailey meegevraagd om eens mee te komen trainen met SportAnders bij SCO. Dit is Jailey vervolgens zo goed bevallen dat ze daarna lid geworden is! Bas heeft als bedankje voor het aanbrengen van een nieuwe lid, een cadeaubon en een bal van de club gekregen en Jailey heeft als welkomst cadeau een prachtige SCO sjaal ontvangen. Bas bedankt voor het lid maken van Jailey en Jailey welkom bij SCO/MOTIP DUPLI!

Bij SportAnders worden kinderen, met respect voor elkaars problematiek, op een plezierige manier begeleid in de sport. Met SportAnders bij SCO willen wij ook de meer kwetsbare kinderen in onze samenleving de mogelijkheid bieden om te sporten in een vertrouwde omgeving en deel te laten nemen aan het verenigingsleven.