Welkom Jorrit!

Welkom Jorrit!

Welkom Jorrit! 863 648 K.V. SCO

Jorrit Hoekstra is door zijn twee zussen erg enthousiast gemaakt voor korfbal, wat tot gevolg had dat Jorrit mee ging doen aan een proeftraining en een clinic bij SCO. Na zijn enthousiaste deelname hebben zijn zussen Jildou en Anniek hun broertje Jorrit vervolgens lid gemaakt van SCO/MOTIP DULPI. Jorrit heeft daarom een mooie SCO sjaal ontvangen en Jildou en Anniek een prachtige bal en een cadeaubon! Wij wensen Jorrit heel veel succes en plezier bij SCO/MOTIP DUPLI!

Op de foto staat Jorrit samen met zijn twee zussen. Deze foto is gemaakt bij het reclamebord van ArboAnders op ons sportcomplex en dat is niet voor niets. De vader van Jorrit, Jildou en Anniek is namelijk Anne Hoekstra. Directeur-eigenaar van ArboAnders, onze sponsor van de toekomst!

Breng je dus een nieuw spelend jeugdlid aan? Dan krijg je van ons een cadeaukaart naar (eigen) keuze en je krijgt ook nog een echte korfbalbal! Dit geldt voor elk spelend jeugdlid die jij lid maakt van de B- t/m F-jeugd. Hoe meer vrienden of vriendinnen je dus lid maakt, hoe meer ballen je krijgt! Wil je vriend(in), klasgenoot, buurjongen of buurmeisje lid worden, vul dan een aanmeldingsformulier in en zet hier ook op dat jij deze persoon lid hebt gemaakt. Het aanmeldingsformulier vind je < hier >.

Voor meer informatie stuur je een E-mail naar: sporten@kvsco.nl