Ereteken voor Janet

Ereteken voor Janet

Ereteken voor Janet 700 525 K.V. SCO

” Maar ik vind het ook gewoon leuk! “

Op je 41ste 2x in de week trainen en een wedstrijd spelen en nee die zijn meestal niet naast de deur. En ook nee, het zal wel recreatief zijn. 

Nee, Janet Woudstra speelt ‘gewoon’ in de selectie van SCO. Iets wat ontstaan is omdat er tekorten waren, maar wat gegroeid is tot een vraagbaak, een leerschool en de hoofdmoot: veel plezier. Kortom: een mes die aan 2 kanten snijd!

Voor Janet een boel plezier, die haar jarenlange ervaring over kan brengen op de jongere jeugd. En daarmee de vraagbaak is voor die jongere selectiespelers. Een ideale mix! En dat verdient wat ons (het bestuur) betreft de waardering in de vorm van het ereteken! 

Hoe makkelijk Janet ook zegt ‘ik haal er zoveel plezier uit’, ook wij weten dat het naast plezier ook fanatisme is wat zij vroeger al had toen ze eerder in de selectie speelde. Zij laat geen training of wedstrijd voorbij gaan. Ze regelt oppas voor hun 2 jongens als er een training is en vriendlief Roland Oostra weer de avond/nacht dienst in moet. Nee, het moet wel heel gek gaan wil Janet een training overslaan. ‘Als je in de selectie speelt, hoor je er voor de volle 100% voor te gaan’, heeft Janet gezegd. 

En dus is het ereteken van SCO meer dan terecht.

Chapeau Janet! En uiteraard gefeliciteerd.