Geef je op voor de seizoensafsluiting

Geef je op voor de seizoensafsluiting

Geef je op voor de seizoensafsluiting 863 648 K.V. SCO

Zaterdag 3 juli organiseren we voor de jeugd van SCO een sportieve en gezellige seizoensafsluiting! Er staan spectaculaire activiteiten op het programma van deze dag en ook selectie doet mee. We beginnen de dag ’s morgens om 9:45 uur met de Kangoeroes, Reuzenpanda’s, Sportanders, F- jeugd en E-jeugd. Rond 12:00 uur zal het voor deze groep afgerond worden.

Vervolgens zijn ‘s middags de spelers van de D- t/m de A-jeugd aan de beurt. Voor deze jeugd is er een middag vullend programma wat ongeveer tot 16:00 uur duurt .

Deze leuke, sportieve, maar vooral gezellige seizoensafsluiting mag je niet missen. Geef je daarom vóór 16 juni as. op bij Janet Woudstra door een mail te sturen naar janet.woudstra@home.nl met daarin je naam en het team waarin je speelt. Tot zaterdag 3 juli!!