Laagland Media, de juiste doelen stellen

Laagland Media, de juiste doelen stellen

Laagland Media, de juiste doelen stellen 1500 1125 K.V. SCO

Sponsor in de spotlight

Achter de schermen bij …

Laagland Media, de juiste doelen stellen

Laagland Media is een webdesign en grafisch ontwerp bureau, gevestigd in Wolvega. Eigenaar Arjen Mulder runt dit uiterst creatieve bureau sinds 2010, waar ze zich gespecialiseerd hebben in het maken van websites, inclusief hosting voor web en e-mail. Bij Laagland Media kiezen ze bewust voor een persoonlijke aanpak en een directe communicatie, waarmee ze een doeltreffend en professioneel eindresultaat voor de klant weten te neer te zetten.

Anno 2021 is Laagland Media uitgegroeid tot een succesvolle onderneming, met een uitgebreid tevreden klantenbestand. Arjen: “Mijn doel is om het verhaal voor mijn klanten compleet te maken. Ik vind het leuk om samen met de klant het bedrijf tegen het licht te houden en de juiste doelen te stellen. Door onze ervaring en een grote dosis gedrevenheid leveren wij vervolgens altijd producten waar wij 100% achter staan.”

Webdesign en hosting (web + mail) zijn de belangrijkste producten van het bedrijf. Niet zo vreemd, want toen we Arjen vroegen of hij nog een leuke aanbieding of actie bij de lezers onder de aandacht wou brengen vertelde hij: “Het is bij LaagLand Media mogelijk om je website + E-mail te hosten voor € 120,- per jaar. Hiervoor krijg je een stabiele, uiterst veilige en snelle hosting.”

De samenwerking tussen Laagland Media en SCO is ontstaan nadat Arjen kennis maakte met de door SCO georganiseerde nevenactiviteiten. Arjen: “Ik vond de manier waarop SCO zich inzet voor de mountainbiketochten en het VTVNVV erg interessant en bewonderingswaardig, hier wilde ik wel bij betrokken zijn.

In 2019 werd door het bestuur van SCO besloten dat het tijd was voor een nieuwe website. Omdat Laagland Media al sponsor was bij SCO, werd de opdracht voor het bouwen van de nieuwe website aan hun gegeven. Met alleen het bouwen van de website stopt het echter niet voor Arjen. Arjen: “Als bouwer van de website van KV SCO onderhoud ik deze technisch en ik probeer actief te helpen met andere interne communicatie vraagstukken bij SCO”. Wij bedanken Arjen hiervoor, want binnen de communicatie commissie van SCO wordt deze input zeer gewaardeerd.

Uiteraard heeft Laagland Media zelf ook een website:
www.laaglandmedia.nl.
Daarnaast zijn ze te vinden op social media:
Facebook (Laagland Media)
LinkedIn (Laagland Media)

Als mensen vragen hebben of meer willen weten over de webdesign en grafisch ontwerp diensten van Laagland Media, dan kunnen ze rechtstreeks contact opnemen met Arjen Mulder door een E-mail te sturen naar info@laaglandmedia.nl, of door te bellen / Whatsappen naar 06 – 26 80 83 28.

Op de foto staat Arjen (rechts) samen met Jan Bouwman van de SCO communicatie commissie bij de lancering van de nieuwe website van SCO eind 2019.