Opbrengst Poiesz Jeugd sponsor actie 2021

Opbrengst Poiesz Jeugd sponsor actie 2021

Opbrengst Poiesz Jeugd sponsor actie 2021 823 611 K.V. SCO

De 16e  Jeugd Sponsor Actie van Poiesz supermarkt heeft plaatsgevonden van 15 februari tot en met 11 april 2021 en omdat SCO hier ook dit jaar weer aan meedeed, hebben wij hier ook regelmatig aandacht aan geschonken.

En die aandacht blijkt niet voor niets te zijn geweest. Onze leden en supporters hebben massaal de weg naar de Poiesz Supermarkt in Wolvega weten te vinden en hebben er gezamenlijk voor gezorgd dat wij op de 2e plaats zijn geëindigd.

Gisteren is jeugdlid Fenne van Veen (SCO E3) als afgevaardigde naar de Poiesz supermarkt in Wolvega gegaan, om de cheque in ontvangst te nemen. Niet wetende welk bedrag er op de cheque zou staan, waren we dan ook blij verrast, toen bleek dat ze een cheque ter waarde van  € 1.158,- in ontvangst mocht nemen. Met de opbrengst van deze actie kunnen nieuwe materialen worden aangeschaft en worden leuke activiteiten georganiseerd voor onze jeugdleden.

Onze dank gaat uit naar Poiesz Supermarkten om mee te kunnen doen en uiteraard iedereen die SCO gesteund heeft met deze actie. Hartelijk bedankt!!