Sverre en Thijmen over korfbal in kleren van sponsor ArboAnders

Sverre en Thijmen over korfbal in kleren van sponsor ArboAnders

Sverre en Thijmen over korfbal in kleren van sponsor ArboAnders 863 648 K.V. SCO

Afgelopen dinsdag hebben Sverre  (SCO D3) en Thijmen (SCO E2) op de Franciscusschool hun spreekbeurt over korfbal gehouden. De weken daar voorafgaand hebben ze samen een PowerPoint in elkaar gezet en deze gepresenteerd aan de klas. Ze hebben daarbij verteld over verschillende clubs uit de regio en natuurlijk SCO in het bijzonder. De verschillende ballen, geschiedenis, sponsoring van SCO en de teams waarin ze spelen zijn aan bod gekomen. In de klas was een opstelling gemaakt van SCO promotiematerialen waaronder shirtjes, tas, bidon en de verschillende ballen. De klas is middels een filmpje en flyer uitgenodigd om een keer mee te trainen. Als afsluiter zijn er mooie pennen met het SCO logo aan de kinderen in de klas uitgedeeld. Wij bedanken Sverre en Thijmen voor hun enthousiaste presentatie op hun school. Super goed gedaan!