Posthumus & Partners, wij gaan voor onze klanten door het vuur

Posthumus & Partners, wij gaan voor onze klanten door het vuur

Posthumus & Partners, wij gaan voor onze klanten door het vuur 863 648 K.V. SCO

Sponsor in de spotlight

Achter de schermen bij ……

Posthumus & Partners, wij gaan voor onze klanten door het vuur

Oprichter en eigenaar Fokke Posthumus zorgt ervoor dat de verzekeringen van hun klanten aansluiten bij de (bedrijfs)risico’s. Klantgericht, deskundig, gedreven, ervaren en een gezonde dosis noordelijke nuchterheid. In 2007 is Fokke gestart met Posthumus & Partners.

Het bedrijf is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf op hun vakgebied, met een kantoor in het centrum van Leek. Hun werkgebied ligt in Groningen, Friesland en Drenthe, met uitschieters naar de rest van Nederland.

Posthumus & Partners is een verzekeringskantoor dat gespecialiseerd is in het bieden van (verzekerings) oplossingen voor zzp’ers en het MKB. Van het verzekeren van arbeidsongeschiktheid van u of uw personeel tot het verzekeren van aansprakelijkheid of uw bedrijfsgebouw.
Bij Posthumus & Partners zoeken ze altijd naar een passende oplossing voor privé- en bedrijfsverzekeringen.
“Al meer dan 10 jaar brengen wij met onze persoonlijke benadering voor bedrijven, ondernemers en particuliere relaties risico’s en verzekeringen helder in kaart. Wij bieden inzicht en gemak. Daarnaast besparen wij u ook tijd en kosten. U heeft bij ons de zekerheid dat het goed geregeld is én blijft. “

Josta Westenbroek is natuurlijk een goede bekende van onze club. Josta is binnen het kantoor van Posthumus & Partners verantwoordelijk voor secretariële zaken en communicatie. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de backoffice. Gwendolyn de Boer is schadebehandelaar en samen met Sylvia Linker doet zij het relatiebeheer van de zakelijke markt. Eigenaar Fokke Posthumus zelf adviseert particulieren en bedrijven over hun verzekeringen.

“Wij willen onze klanten ontzorgen als het gaat om hun verzekeringen. Dit betekent dat wij pro actief onze klantenportefeuille beheren. Wij kennen al onze klanten en gaan voor hun door het vuur. Een goed en snel afgewikkelde schade maakt ons blij!”

Schade- en inkomensverzekeringen voor particulieren en de bedrijven verzekeringen van Posthumus & Partners zijn essentiële onderdelen van de dagelijkse bedrijfsvoering. “Wij zijn altijd op zoek naar ondernemers die graag ontzorgd willen worden als het gaat om hun verzekeringen. Ik ga graag vrijblijvend met ondernemers in gesprek om te kijken of wij hen gemak en voordeel kunnen bieden als het gaat om de hun (bedrijfs)verzekeringen.”

In de huidige (Corona)tijd proberen ze bij Posthumus & Partners voor ondernemers die het financieel lastig hebben, betalingsregelingen te treffen bij de verzekeraar, zodat zij deze tijd zakelijk kunnen overleven. Helaas is de communicatie met verzekeraars het laatste jaar gecompliceerder geworden; medewerkers werken thuis en overleg is tijdrovend en ingewikkelder geworden. Dit kost meer energie, maar het geeft hen wel veel voldoening als ze de zaken weer voor hun klanten hebben kunnen regelen.

Op het kantoor in Leek is het belangrijk dat er ondernemende mensen werken die graag iets voor een klant willen betekenen. Uiteraard is verzekeringskennis super belangrijk, maar de hiervoor genoemde karaktereigenschappen moeten bij een werknemer op zijn minst aanwezig zijn. De rest leren ze gewoon van elkaar! Op kantoor heerst altijd een ontspannen sfeer; ze houden wel van een grap.

Nog niet zo lang geleden is de website www.posthumusenpartners.nl vernieuwd. “Het doel van onze website is om te laten zien wie we zijn en wat ze voor onze klanten kunnen betekenen. Daarnaast informeren wij onze klanten periodiek door middel van een nieuwsbrief en zijn wij goed bereikbaar via mail, telefoon en WhatsApp.”

“Via Ybo Duursma ben ik in contact gekomen met SCO”, aldus Fokke Posthumus. “Ik kende SCO niet en heb mij positief verbaasd over jullie club! Er hangt een sportieve (maar ook fanatieke) sfeer, waarbij er ook veel aandacht wordt besteed aan de onderlinge contacten. Via de Businessclub heb ik veel leuke mensen ontmoet en ook veel nieuwe klanten mogen begroeten! Ik ben blij dat wij hier deel van uit mogen maken.”

Posthumus & Partners is sponsor van SCO en beheert ook de verzekeringen voor club. Fokke Posthumus komt graag in contact met ondernemers die ook ontzorgd willen worden m.b.t. hun bedrijfsverzekeringen.

“Laat eens kritisch naar je verzekeringen kijken door een onafhankelijke tussenpersoon. Als je rechtstreeks bij een verzekeraar verzekerd bent, zit je in geval van schade rechtstreeks in de portemonnee van een verzekeraar. Een onafhankelijk tussenpersoon heeft geen belang en zal als deskundige voor jou opkomen.”

Als mensen vragen hebben of meer willen weten over de dienstverlening van Posthumus & Partners, kunnen ze Fokke Posthumus bellen op 06-12209025. Josta mag je trouwens ook gewoon op het veld aanspreken…😊