Welkom bij SCO Bram!

Welkom bij SCO Bram!

Welkom bij SCO Bram! 863 648 K.V. SCO

Sem Tolman heeft zijn broertje Bram lid gemaakt van SCO/MOTIP DUPLI. Bram heeft een aantal proeftrainingen gedaan bij de f-jes en is zeer enthousiast.

Sem heeft een cadeaubon en een bal gekregen omdat hij Bram lid heeft gemaakt. En Bram zelf heeft een hele mooie SCO sjaal gekregen.

Welkom Bram, heel veel korfbalplezier toegewenst bij SCO!

Breng je een nieuw spelend jeugdlid aan? Dan krijg je van ons een cadeaukaart naar (eigen) keuze en je krijgt ook nog een echte korfbalbal!  Dit geldt voor elk spelend jeugdlid die jij lid maakt van de B- t/m F-jeugd. Hoe meer vrienden of vriendinnen je dus lid maakt, hoe meer ballen je krijgt!  Hoe gaaf is dit!

Wil je vriend(in), klasgenoot, buurjongen of buurmeisje lid worden, vul dan een aanmeldingsformulier in en zet hier ook op dat jij deze persoon lid hebt gemaakt. Het aanmeldingsformulier vind je op onze website www.kvsco.nl.

Voor meer informatie stuur je een E-mail naar: sporten@kvsco.nl