Kom lekker sporten bij SportAnders!

Kom lekker sporten bij SportAnders!

Kom lekker sporten bij SportAnders! 863 648 K.V. SCO

Als vereniging heeft SCO/MOTIP DUPLI een belangrijke maatschappelijke taak, namelijk toegankelijk zijn voor iedereen. Dit betekent dat het sportaanbod hierop moet aansluiten. SCO/MOTIP DUPLI heeft een prachtig sportaanbod in samenwerking met SportAnders voor kinderen van ca. 8 tot en met 12 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking of een andere specifieke hulpvraag/problematiek.

Met SportAnders bij SCO willen wij ook de kwetsbare kinderen in onze samenleving in een vertrouwde omgeving én met andere kinderen, de mogelijkheid geven om te sporten en deel te laten nemen aan het verenigingsleven. Er worden verschillende sporten en spelletjes gedaan tijdens een training. Juist voor deze kinderen zijn bewegen en sporten extra belangrijk. Niet alleen voor hun gezondheid, maar ook om anderen te ontmoeten en zelfvertrouwen te krijgen. Met de samenwerking met SportAnders kunnen we bij SCO het sportaanbod voor deze kinderen verbreden en toegankelijker te maken, zodat zij ook de ruimte krijgen om hun talent te ontdekken.

SportAnders traint op de maandag van 17.00 uur tot 18.00 uur op het SCO sportterrein in Oldeholtpade.
Voor meer informatie kijk op onze website https://kvsco.nl/kids/sportanders of stuur een mail naar sporten@kvsco.nl.