Geen zaalcompetitie in klassen onder Korfbal League

Geen zaalcompetitie in klassen onder Korfbal League

Geen zaalcompetitie in klassen onder Korfbal League 863 648 K.V. SCO

In alle klassen onder de Korfbal League (en Reserve Korfbal League) zal dit seizoen geen zaalcompetitie plaatsvinden. Dat is de conclusie na de persconferentie van het kabinet op dinsdagavond 12 januari, waarin duidelijk werd dat de huidige lockdown wordt verlengd.

Het niet doorgaan van de zaalcompetitie in alle klassen onder de Korfbal League heeft  dus ook gevolgen voor alle teams van K.v.SCO. Hiermee begint dus ook 2021 als een bijzonder jaar. Nu gaat de focus noodgedwongen op de veldcompetitie. Laten we hopen dat er dan ook weer publiek mag komen. Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor nieuwe informatie.