Oud ijzer gezocht

Oud ijzer gezocht

Oud ijzer gezocht 573 323 K.V. SCO

Op het parkeerterrein van het SCO sportpark De Hoolt-Tuun, Hoofdweg 211A in Oldeholtpade staat een oud-ijzer container om oude metalen in te zamelen. Heb je metalen voorwerpen die je kwijt wilt? Dit mag van alles zijn, fietsen, bedspiralen, metalen tuinmeubelen, gereedschap, witgoed, een oude fluitketel, braadpan, of wat voor metalen ook. Of heeft je buurman, buurvrouw of kennis misschien oude metalen beschikbaar, breng het dan naar de oud ijzer container op ons sportpark want wij zijn er echt heel blij mee.

Door het zware oud ijzer in de container bij SCO te gooien, bespaar je zelf op evt. stortkosten en lever je voor onze club een leuke bijdrage! Je kan met de auto (en aanhanger) tot naast de container rijden. Zware items mogen naast de container gezet worden.

Ben je niet in staat om het zelf te brengen? Neem dan contact op met Johan Postma via het telefoonnummer  06 – 22 83 67 74 of mail naar ipodejo@hotmail.com . Uiteraard zorgen wij er dan ook voor dat wij ons houden aan de corona-maatregelen. Graag vermelden wat je kwijt wilt en waar het staat. We maken dan een afspraak met je, om het op te halen. Alle kleine beetjes helpen in deze tijd van weinig inkomsten. Bij voorbaat dank!!!!

Adres: Sportcomplex SCO: Hoofdweg 211a Oldeholtpade.

LET OP !!! Rubber zoals autobanden mag niet worden ingeleverd.