Zaterdag 5 december pietentraining

Zaterdag 5 december pietentraining

Zaterdag 5 december pietentraining 863 648 K.V. SCO

Nu Sinterklaas weer in het land is, moeten de Pieten flink gaan trainen om alle pakjes te bezorgen. Bij SCO worden ze daarom opgeleid tot hele sportieve en fitte Pieten. Op as. zaterdag 5 december kan jij ook meetrainen en wordt jij ook opgeleid tot een echte Piet. Een goede Piet kan klimmen en klauteren, valt nooit van het dak en zorgt dat alle pakjes heel blijven. Dat ga je tijdens deze training allemaal leren en natuurlijk zijn er ook pepernoten en andere lekkernijen. Deze pietentraining is speciaal voor de F-jes, de Reuzenpanda’s en de Kangoeroes. Je mag alleen komen, maar je mag ook een vriendje of vriendinnetje meenemen.

  •   9.15 tot 10.00 uur: Kangoeroes
  • 10.15 tot 11.00 uur: Reuzenpanda’s
  • 11.15 tot 12.00 uur: F-jeugd

Kom jij ook gezellig spelen en sporten met zwarte piet? Je hoeft je hier niet van te voren voor op te geven, dus tot zaterdag 5 december in gymzaal “De Striepe” in Oldeholtpade.