Welkom Lianne!

Welkom Lianne!

Welkom Lianne! 863 648 K.V. SCO

Vandaag willen wij Lianne Delfstra aan jullie voorstellen. Lianne is 9 jaar sinds kort lid van SCO/MOTIP DUPLI. Ze gaat korfballen in de E1 en heeft als nieuw lid een mooie SCO sjaal gekregen. Welkom Lianne, heel veel korfbal plezier toegewenst bij SCO!!

Wil jij ook sporten bij een leuke club en net als Lianne een kado ontvangen? Meld je dan ook aan als nieuw lid bij SCO. Ben je al lid van SCO en breng je een nieuw spelend jeugdlid aan, dan krijg je van ons een cadeaukaart naar keuze ter waarde van € 10,00 én je krijgt tijdelijk ook nog een echte korfbalbal! Dit geldt voor elk spelend jeugdlid die je lid maakt van de B- t/m F-jeugd. Dus wil jou broer, zus, vriend(in), klasgenoot, buurjongen of buurmeisje lid worden, vul dan het aanmeldingsformulier in, met de vermelding dat jij deze persoon lid hebt gemaakt.

Het aanmeldingsformulier vind je op onze site https://kvsco.nl/lidmaatschap/sco-lid-worden/

Voor meer informatie stuur je een E-mail bericht naar: sporten@kvsco.nl.