Businessclub SCO/MOTIP DUPLI bezoekt Abe Lenstra Stadion

Businessclub SCO/MOTIP DUPLI bezoekt Abe Lenstra Stadion

Businessclub SCO/MOTIP DUPLI bezoekt Abe Lenstra Stadion 2048 1357 K.V. SCO

Afgelopen donderdag bracht de businessclub van SCO/MOTIP DUPLI een bezoek aan het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

In eerste instantie zou er ook een rondleiding door het stadion gegeven worden, maar door de recente Corona ontwikkelingen moest daar vanaf worden gezien. In het kader van deze netwerkbijeenkomst werd de Trip-zaal beschikbaar gesteld.

Bij de inloop stond er koffie, thee en een stukje cake klaar, alvorens er een plekje werd gezocht aan de tafels die keurig in een U-vorm stonden, waarbij er op 1,5 meter afstand genetwerkt kon worden.

Tijdens de bijeenkomst vertelde Annemiek Scheltinga (sales manager bij SC Heerenveen) over de huidige (commerciële) ontwikkelingen binnen de club. Uiteraard ging het ook deels over de maatregelen die SC Heerenveen heeft genomen om op een verantwoorde manier publiek toe te laten bij de thuiswedstrijden.

Na afloop werd er nog een hapje en drankje geserveerd en werd er onderling nog even nagepraat.

SCO/MOTIP DUPLI organiseert maandelijks een netwerkbijeenkomst. Op eigenwijze, informele, maar ook effectieve en doelgerichte manier worden er interessante (business)contacten tot stand gebracht. Ieder lid wordt zoveel mogelijk in staat gesteld om onderling meer business te genereren, maar nog belangrijker, om meer (business) uit elkaars netwerk te halen.

Ook eens een bijeenkomst meemaken? Dan bent u van harte uitgenodigd om eens aan te schuiven.

Aanmelden en meer informatie via sponsoring@kvsco.nl

Programma en locaties netwerkbijeenkomsten 2020:

Datum:                                                Locatie:                                               Aanvang:

Donderdag 22 oktober                    Fysio Wolvega                                               19:45u

Donderdag 26 november                Veenstra Design                                           19:45u