SCO/MOTIP DUPLI D1 speelt volgend seizoen in de Hoofdklasse

SCO/MOTIP DUPLI D1 speelt volgend seizoen in de Hoofdklasse

SCO/MOTIP DUPLI D1 speelt volgend seizoen in de Hoofdklasse 863 648 K.V. SCO

SCO/MOTIP DUPLI D1 speelt volgend seizoen in de Hoofdklasse. De jonge maar gedreven ploeg is toe aan een stap hogerop. Samen met hun ervaren trainers/coaches zullen de spelers er alles aan doen om volgend seizoen een goed resultaat neer te zetten. De eerste meting is de oefenwedstrijd op 22 augustus tegen LDODK D1.

Naast dat dit een fantastische uitdaging is voor de trainers/coaches en spelers, is dit ook goed nieuws voor de club en de gehele jeugdopleiding. Het harde werken van Ledenwerving en CTZ wordt hiermee beloond. De club timmert hard aan de weg wat betreft de jeugdopleiding. Het streven is om dit in meerdere categorieën verder te ontwikkelen.

Met de D1 in de Hoofdklasse in seizoen 2020-2021 zetten we een mooie stap in de goede richting.