Jurre maakt Joas lid

Jurre maakt Joas lid

Jurre maakt Joas lid 863 648 K.V. SCO

Vanaf volgend seizoen speelt Joas Burie ook in het shirt van SCO. Hij is lid gemaakt door zijn broer Jurre. Voor het lid maken van zijn broertje ontvangt Jurre een cadeaubon en een professionele bal. SCO geeft Joas een warm welkom met de unieke SCO sjaal.

Joas gaat volgend jaar in de F-jeugd spelen. Een ideale opvolger van de zwemles. Tijdens zijn zwemlessen heeft Joas een maand lang gratis trainingen gevolgd. Wil jij er op deze manier ook achter komen of korfbal iets voor jou is? Meld je aan voor de gratis proefmaand via sporten@kvsco.nl.

Of wil jij er op nog jongere leeftijd al achter komen welke sport bij jou past? Kinderen van 5 tot 7 jaar kunnen dan namelijk al terecht bij de onze Reuzenpanda’s. Voor deze groep kinderen hebben we een uniek beweegprogramma met uiteenlopende sporten zoals o.a. korfbal, voetbal, hockey, volleybal, atletiek. De kinderen trainen 1x in de week, zodat dit goed te combineren is met een andere sport zoals bijvoorbeeld zwemles.

Wil je meer informatie ontvangen? Stuur een mailtje naar sporten@kvsco.nl.