MOTIP DUPLI nieuwe hoofdsponsor k.v. SCO

MOTIP DUPLI nieuwe hoofdsponsor k.v. SCO

MOTIP DUPLI nieuwe hoofdsponsor k.v. SCO 960 630 K.V. SCO

WOLVEGA – Internationaal producent van spuitbussen MOTIP DUPLI is de nieuwe hoofdsponsor van korfbalvereniging SCO. Het belooft een intensieve samenwerking te worden met een gezamenlijk doel: het versterken van de maatschappelijke rol in de regio van beide partijen en het verder ontwikkelen van hun ambities. Om deze unieke samenwerking kracht bij te zetten is er sprake van een naamskoppeling: SCO zal voortaan SCO/MOTIP DUPLI heten.

De focus van de samenwerking ligt enerzijds bij de promotie van “Werken bij MOTIP DUPLI”. Het bedrijf wil graag nieuwe werknemers uit de regio aantrekken, die bij MOTIP DUPLI hun talent willen ontplooien in een organisatie die écht investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers. Op die manier willen zij lokaal betrokken zijn en de leefbaarheid van de omgeving versterken. Anderzijds ondersteunt de samenwerking in verregaande mate de ambities van SCO op het gebied van haar maatschappelijke rol, haar sportieve ambities en de wens om ook op zakelijk vlak een prominente rol in de regio te spelen.

MOTIP DUPLI

“In de regio zijn we voornamelijk bekend als producent met een groot magazijn, maar er gebeurt ontzettend veel omheen”, zegt Peter Saffrie, Plantmanager bij MOTIP. “Dat wij in ons vakgebied Europees marktleider zijn, is minder bekend. Om marktleider te kunnen blijven, hebben we werknemers nodig die onze ambities waar kunnen maken. Daarom blijven we ons bedrijfsbreed ontwikkelen.” MOTIP DUPLI produceert jaarlijks ruim 150 miljoen spuitbussen met (auto)lakken, remmenreiniger, siliconensprays en meer. Ze maakten de laatste jaren een enorme groei door. “Goed personeel hebben we al, anders maak je niet zo’n groei door. Hoe mooi zou het zijn als we deze groei kunnen doorzetten met meer mensen uit de regio?”, aldus Marck Hiemstra, CEO MOTIP DUPLI Group. “We willen ons als werkgever meer profileren in de regio en wij geloven dat SCO daarbij een uitstekende partner is”.

k.v. SCO

Ook SCO is erg content met deze unieke samenwerking. “Het is een volgende stap in de ontwikkeling van de club; we hebben de groeiambitie naar landelijk niveau. De samenwerking past helemaal in onze visie op hoe we willen samenwerken met onze partners”, aldus Arne Strampel, bestuurslid Commercie bij SCO. Tevens is de samenwerking een mooi voorbeeld van de bredere maatschappelijke activiteiten die SCO naast topsport doet.