Welkom Myrthe

Welkom Myrthe

Welkom Myrthe 640 480 K.V. SCO

Wij verwelkomen Myrthe Nijenhuis (links op de foto) als nieuw lid bij SCO. Jildau Merkus (rechts op de foto) speelt bij SCO en heeft Mirthe nieuw lid gemaakt. Als dank voor het aandragen van een nieuw lid heeft Jildau van SCO een cadeaukaart gekregen. Jildau kreeg daarnaast ook nog een professionele bal cadeau. Mirthe ontving als nieuw lid een unieke SCO sjaal. Welkom Mirthe, wij wensen je heel veel plezier en sportiviteit toe bij SCO!

Heb jij ook een vriend, vriendin, kennis, buurmeisje of buurjongen die op zoek is naar een leuke sportvereniging? Neem dan net als Mirthe ook iemand mee naar onze club en ontvang van ons een vrij te besteden cadeaubon en een bal. Ieder lid kan aan deze actie deelnemen, dus vertel net als Mirthe aan iedereen over jouw mooie club, want het aantal gratis ballen is beperkt….