De jeugd mag weer trainen

De jeugd mag weer trainen

De jeugd mag weer trainen 863 648 K.V. SCO

Vanaf 11 mei as. starten de trainingen weer voor de A’s, D-, E-, F-jeugd, Reuzenpanda’s en SportAnders.

In overleg met de ouders van de kangoeroes is er besloten deze trainingen nog niet op te starten.

De CTZ is nog in overleg over het hervatten van de trainingen voor de B’s en C’s. Zie je het nog niet zitten om kinderen mee te laten doen aan de trainingen? Geen probleem, geef dit dan even door aan de trainer.

Om veilig en verantwoord te kunnen sporten moeten we ons met z’n allen aan een paar maatregelen houden. De kantine en kleedkamers blijven gesloten, hebben we plaatsen gecreëerd waar een ieder zijn handen voor een na de training moet desinfecteren en zijn er looproutes opgesteld.

Een uitgebreid protocol met maatregelen, indeling van trainingen etc. lees je op de wedstrijd expres die afgelopen maandag is verstuurd.