NL Doet: Help jij ook mee?

NL Doet: Help jij ook mee?

NL Doet: Help jij ook mee? 863 648 K.V. SCO

Zaterdag 14 maart as. werkt SCO mee aan NL Doet. NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranjefonds. Die dag gaan we allerlei klussen doen zodat onze accommodatie er spik en span uitziet voor de start van het 2e deel van de veldcompetitie. Wat gaan we doen? Het clubgebouw grondig schoonmaken, snoeiwerkzaamheden, reinigen en ophangen reclameborden, terras reinigen, straatwerk, oude speeltuin opruimen,  opruimen materialenhok,  gaten in parkeerterrein vullen en verfwerkzaamheden binnen. Wij zoeken nog 5 personen die kunnen helpen met deze klussen. Help jij ook mee? Meld je aan bij Josta Westenbroek via: 06 – 46 29 32 41 of jostawestenbroek@gmail.com. Uiteraard verzorgt SCO de lunch koffie/thee en iets lekkers. Het programma ziet er als volgt uit:

  • 9.30 uur start met koffie en er iets bij.
  • 10.00 uur start werkzaamheden
  • 12.00 tot 12.45 pauze met broodjes
  • 12.45 tot 15.00 werkzaamheden
  • 15.00 uur nazit

Naast NL Doet kun je deze dag ook oud ijzer brengen. Mocht je iets groots hebben en zelf niet kunnen brengen? Wij halen het graag bij je op. Bel dan even met Johan Postma: 06 – 22 83 67 74.