Wij willen Just aan jullie voorstellen!

Wij willen Just aan jullie voorstellen!

Wij willen Just aan jullie voorstellen! 1600 1200 K.V. SCO

Plezier hebben in het sporten is één van de belangrijkste redenen om wekelijks sporten vol te houden. Bij KVSCO hebben we daarom een actie, waarbij we onze bestaande leden belonen als ze iemand meenemen naar onze club. Samen sporten is namelijk nog leuker!

Mika Jonker (rechts op de foto) is lid van SCO en heeft onlangs zijn broertje Just (links) nieuw lid gemaakt. Mika krijgt daarom als dank een cadeaukaart. Just heeft als welkomstcadeau een mooie SCO bidon gekregen, die hij gelijk mee kan nemen naar de trainingen en wedstrijden. Just heeft afgelopen weekend zijn eerste wedstrijd in de F2 al gekorfbald en gelijk ook al gescoord. Welkom en ga zo door Just! Heel veel korfbal plezier toegewenst bij SCO!

Wil jij dit ook? Maak je vriendje/vriendinnetje, buurmeisje/ buurjongen, broer/zus dan lid van SCO! Jij krijgt dan binnenkort ook een vrij te besteden cadeaubon van ons (en natuurlijk een leuke foto op onze website …).