SCO D1 kampioen op het veld

SCO D1 kampioen op het veld

SCO D1 kampioen op het veld 1599 899 K.V. SCO

Vandaag zaterdag 1 juni speelde SCO D1 thuis tegen Vitesse D1. Het was best warm dus het was een extra uitdaging om het hoofd ‘koel’ te houden.

Onze D1 spelers begonnen goed geconcentreerd aan de wedstrijd. Maar Vitesse verdedigde goed. Toch slaagde onze D1 erin om regelmatig te scoren en wonnen ze de wedstrijd verdiend met 18 – 8. Daardoor mogen ze zich terechte kampioen noemen. Gefeliciteerd!

Complimenten voor Mendy, Michelle, Ilse, Tessa, Annemarije, Lars, Luna, Lieke en Lois! Jullie hebben er hard voor gewerkt en een goede teamprestatie geleverd! Uiteraard ook felicitaties voor trainer/coach Appie Bosma en trainer Pauline Kuiper. Allen werden persoonlijk gefeliciteerd door onze selectie spelers Kevin Sierdsma en Sjoerd Tel.

FOTO :
Zittend van links naar rechts: Mendy van Spengen, Michelle Huismans en Ilse Meijerink
Staand van links naar rechts: Appie Bosma, Sjoerd Tel, Tessa Bosma, Annemarije Elsinga, Lars Hijlkema, Luna vd Akker, Lieke de Jong, Lois de Jong en Kevin Sierdsma. (Ontbrekend op de foto zijn Pauline Kuiper en Jurre Burie)