Wedstrijd Express 45

Wedstrijd Express 45

Wedstrijd Express 45 500 400 K.V. SCO

ZATERDAG AANSTAANDE MEER DAN 100 JEUGDLEDEN ACTIEF BIJ DE SEIZOENSAFSLUITING
Ook in de sport kan men hoog klimmen en diep vallen. Hooggespannen verwachtingen worden ook in de sport lang niet altijd ingelost. Dat bleek nog maar eens in dit weekend, waarin Nederland in de Tour de France en de F1 races excelleerde door twee geweldige klasbakken maar de formatie van bondscoach Frank de Boer het in Boedapest in de strijd om het Europees Kampioenschap collectief lelijk liet afweten. Teleurstellend voor hun aanhang in de Hongaarse hoofdstad en op de terrassen in eigen land. Makkies in de sport zijn er niet. Je moet iedere keer scherp, strijdbaar zijn. Succes komt je niet vanzelf aanwaaien. Dat geldt ook voor al die <<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Expres