Wedstrijd Express 45

Wedstrijd Express 45

Wedstrijd Express 45 500 400 K.V. SCO

NOG EEN PAAR OEFENWEDSTRIJDEN EN OP NAAR HET ZOMERRECES
De afgelopen zomerse week maakte dat in de planning staande oefenwedstrijden voor een aantal jeugdteams met Lintjo en kv Heerenveen niet doorgingen en verschoven moesten worden naar de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Wel in actie kwamen het nieuwe SCO D1 en SCO D3 tegen De Waterpoort D1 en De Waterpoort D2. Nuttig om te kijken waar we dan staan en hoe we omgaan met meer weerstand. Dat beide teams uiteindelijk wonnen is leuk om te vermelden maar niet het belangrijkste op de route naar seizoen 2021-2022. Dat gold ook voor de vier E-teams tegen Leonidas E1 en Leonidas E2. In het bijzonder SCO E3 en SCO E4, die in  <<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Expres