Wedstrijd Express 23

Wedstrijd Express 23

Wedstrijd Express 23 500 400 K.V. SCO

NIEUWE BALLEN EN GEEN ZAALCOMPETITIE VOOR ALLE SCO TEAMS

Er wordt weer gekorfbald ook al is het alleen maar in de Korfbal League in twee poules van zes teams. Door de play-offs uit te breiden naar de bovenste vier zijn na tien wedstrijden alleen de nummers 5 en 6 klaar en gaat de rest nog even door. In de samenvattingen lees je dat iedereen nog moet wennen en op gang moet komen. Dat zal te zijner tijd niet anders zijn voor de rest als die ook weer van start mag. Maar wanneer? Die stip op de horizon is nog niet te bespeuren.

In de Korfbal League wordt nu gespeeld met een nieuwe bal van Erima, hoofdsponsor Korfbal.NL. Deze wordt ook verplicht in de Hoofdklasse en in de klassen daaronder warm aanbevolen. Een bal voor …..<<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Express