Wedstrijd Express 21

Wedstrijd Express 21

Wedstrijd Express 21 500 400 K.V. SCO

WEER EEN HEEL NIEUW JAAR VOOR DE BOEG
Het nieuwe jaar draait weer. De champagne en oliebollen zullen inmiddels overal wel op zijn en de kerstbomen richting de stort of het SCO veld zijn afgevoerd. Veel ouders en jeugd zijn vandaag weer gestart met thuiswerk en –onderwijs. Voor hoe lang? Op 12 januari horen we mogelijk meer of er sprake zal zijn van verlenging of verlichting. Ook met betrekking tot onze trainingen en mogelijke (oefen)wedstrijden. Veel zal afhangen van de ontwikkeling van de besmettingscijfers en de ontwikkelingen in de zorg. Het blijft in alle opzichten een rollercoaster waar we met elkaar in zitten al was het maar als winnaar van de TOP 2000. Mooi dat de vaccinaties op korte termijn starten en hopelijk gaan bijdragen om alles beter beheersbaar te maken en op den duur deze pandemie uit te bannen. Maar voordat iedereen <<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Express