Wedstrijd Express 15

Wedstrijd Express 15

Wedstrijd Express 15 500 400 K.V. SCO

MEER KERSTPAKKETTEN DAN WEDSTRIJDEN
De laatste persconferentie gaf weer wat meer ruimte maar in de coronacijfers is dat nog niet direct terug te zien. De senioren mogen weer in vaste viertallen trainen maar dat is het dan ook wel, ook al hoopt het KNKV nog steeds dat alle topsportcompetities, waaronder de Korfbal League, toch nog een speelronde in 2020 mogen afwerken. Kijkend naar de uitspraken over het amateur- en bekervoetbal lijkt dat echter behoorlijk optimistisch. Gaan we over de jaarwisseling heen dan komt het alternatief van een halve competitie steeds dichterbij maar dan moet er wel in januari gestart worden. Zo niet, dan kan er een streep door de zaalcompetitie.
Ook afgelopen weekend een nuttig mix-toernooi voor de E-jeugd, inmiddels uitgegroeid tot…………<<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Express