Wedstrijd Express 12

Wedstrijd Express 12

Wedstrijd Express 12 500 400 K.V. SCO

SCO 75 JAAR OUD – GEEN FEEST IN CORONATIJD…
De verwachting is dat dit voorwoord met de week korter zal worden, omdat er verder weinig nieuws te melden valt. Dat er morgenavond een verruiming afgekondigd zal worden lijkt een utopie. Wellicht eerder nog een verdere aanscherping voor bepaalde sectoren met de decembermaand in het vooruitzicht. Of we op de huidige manier mogen blijven sporten is dan ook nog maar de vraag ook al beseft men dat onderwijs en sport het thuis zitten nog enigszins kunnen verlichten. We wachten af.
Behoefte aan sport en gezelligheid was er zeker ook 75 jaar geleden na de duistere oorlogsjaren met als gevolg dat onze vereniging op 1 november 1945 het levenslicht zag. Dus hadden we gisteren eigenlijk een goede reden voor een feestje. Het zal niemand echter verbazen dat…………<<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Express