Wedstrijd Express 4

Wedstrijd Express 4

Wedstrijd Express 4 500 400 K.V. SCO

DE KOP IS ER AF…

De eerste competitieronde met wisselende resultaten is gespeeld. Maar het allerbelangrijkste: Er werd weer gekorfbald. En daar waren we met elkaar na medio maart wel aan toe. Ook al is alles buiten de lijnen en in de accommodatie nog anders.

SCO 1 schoot voor rust verrassend uit de startblokken tegen DSC uit de Lichtstad dat bij rust zowaar tegen een 11-9 achterstand aan keek. Helaas had onze hoofdmacht toen ook haar kruit verschoten en konden de erg korfgerichte gasten met watervlugge dames alsnog de bordjes verhangen naar een 12-18 eindstand. Ja, met slechts één treffer na rust wordt winnen lastig. ‘Maar laten we ons vastklampen aan de puike eerste helft en deze als basis nemen voor de komende ontmoetingen.’ was de terechte conclusie …….<<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Express