Wedstrijd Express 42

Wedstrijd Express 42

Wedstrijd Express 42 796 600 K.V. SCO

OOK DE SENIOREN SELECTIE IS AAN DE TRAINING BEGONNEN
Het voorwoord blijft kort. Veel nieuws is er nog steeds niet te melden. Iedereen snakt er naar dat er wat meer mag. Maar veel zal afhangen van de impact van de opening van de horeca op 1 juni. Gaat dat één of twee weken later ervoor zorgen dat het virus weer opvlamt? Niemand die het kan zeggen, ook al komen we er in het noorden nog genadig vanaf. Houden zo. Heel fijn ook dat er wat meer ruimte komt voor de ouderen in de verzorgingstehuizen.
Een aantal prominenten in de sport hebben in een open brief gevraagd voor meer ruimte in de sport onder het motto: Goed voor je gezondheid en je sociale contacten. Ze benadrukken ook dat…….<<<lees verder>>>

Download <hier> de Wedstrijd Express