Wedstrijdexpress 6

Wedstrijdexpress 6

Wedstrijdexpress 6 796 600 K.V. SCO

SCO 1 SLEEPT DE EERSTE PUNTEN UIT HET VUUR
Door de winst van onze hoofdmacht hebben alleen SCO 4, SCO B2 en SCO D1 in dit prille seizoen nog niet het zoet van de overwinning geproefd en zou SCO D2 komend weekend reeds de herfsttitel binnen kunnen halen.
Waren de geblesseerden Henk Jan Bakker en Britt Rottink nog niet inzetbaar in het cruciale duel tegen Meervogels, daarnaast was ook Ray Bouwman nog eens gedwongen toe te kijken door een gele prent. Daardoor was het echt puzzelen voor de technische staf die uiteindelijk Alwin Zwolle zijn debuut gunde. Beide teams kwamen aanvankelijk maar moeizaam tot scoren in deze, met name voor rust, erg vlakke wedstrijd, waarin SCO in de eerste helft tweemaal een marge van drie treffers moest wegwerken richting de 10-11 ruststand. Na de hervatting ging het om en om scorend naar 14-15, waarna een doelpuntloze fase aanbrak. Met nog tien minuten op de klok kwam [lees verder >>]

Download hier de wedstrijdexpress