Livescore Livestream

Sponsormogelijkheden

Het belang van sponsoren

 

Korfbalvereniging SCO is met een steeds groeiend aantal leden en veel vrijwilligers één van de grootste korfbalvereniging van Weststellingwerf en omgeving. SCO maakt het voor iedereen mogelijk om de sport korfbal te kunnen uitoefenen. Jongens, meisjes, heren en dames zijn op verschillende niveaus bij onze vereniging actief. Kortom, Korfbalvereniging SCO is HOT!

Korfbalvereniging SCO werkt graag samen met organisaties en bedrijven uit Oldeholtpade en omgeving. Samen met deze partners is het mogelijk om een goede vereniging te zijn voor al haar leden en supporters, die zowel op sportief als recreatief gebied volop kunnen genieten van het korfbal. De ambitie van SCO reikt echter ver. Om een succesvolle vereniging te blijven én daarbij de ambitieuze doelstellingen te realiseren is uw steun nodig.

Sponsor worden?

Sponsor worden bij SCO betekent sponsor worden bij een zeer bedrijvige korfbalvereniging. Er is veel mogelijk binnen onze vereniging. Op deze pagina laten we enkele van deze standaard mogelijkheden zien. Speciale wensen of andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Onze doelstelling is om van onze sponsoren partners te maken waarmee we een duurzame en sportieve samenwerking voor langere jaren mee kunnen aangaan.

 

Interesse om sponsor te worden bij Korfbalvereniging SCO?

Kom dan eens geheel vrijblijvend naar één van onze netwerkbijeenkomsten. Zo’n 8 tot 10 keer per jaar verzorgt de sponsorcommissie van k.v. SCO namelijk een informatieve netwerkbijeenkomst. Standaard zijn deze bijeenkomsten toegankelijk voor businessclub sponsoren, maar het is ook mogelijk om u aan te melden voor één van de netwerkbijeenkomsten. Meer informatie en het aanmeldformulier vindt u hier : aanmelding netwerkbijeenkomst

Voor meer informatie kunt u ook altijd contact opnemen met:

Henk Jan Bakker

tel. : 06 - 53 48 97 33

E-mail: sponsoring@kvsco.nl

De mogelijkheden

 

Hieronder hebben we voor u enkele sponsormogelijkheden op een rijtje gezet. Naast de HOOFD en CO SPONSORS zijn er verschillende manieren om sponsor te worden bij Korfbalvereniging SCO. Dit kan rechtstreeks via de sponsorcommissie, of door lid te worden van de Businessclub SCO. Bij al deze mogelijkheden komt uw bijdrage uiteindelijk terecht bij Korfbalvereniging SCO.

  • Sponsorbord:

Hierbij ontvangt onze club een bijdrage voor het sponsorbord en bouwt u als sponsor naamsbekendheid op bij het grote aantal spelers en de daarbij behorende supporters van ons sportpark.

  • Wedstrijdbal:

Bij alle thuiswedstrijden van SCO 1 is het als sponsor mogelijk om de wedstrijdbal te schenken. Uw naam zal dan meerdere malen door ons genoemd worden tijdens de wedstrijd en tevens zal er een vermelding gedaan worden in de wedstrijdflyer.

  • Kledingsponsor:

Korfbalvereniging SCO maakt het voor uw bedrijf mogelijk om binnen de regio én verder herkend en bekend te worden. Als kledingsponsor zal uw bedrijfsnaam zichtbaar zijn op de shirts van de korfbalteams. Hierdoor bereikt u jaarlijks een groot publiek dat rondom de velden en in de sporthallen staat. Voor een jaarlijkse bijdrage, waarmee u tevens ook de club steunt, kan dit voor u als sponsor werkelijkheid worden.

  • Beeldschermsponsoren:

Op prominente locaties in onze kantine hangen twee beeldschermen. Deze schermen zullen altijd als de kantine open is aanstaan en bieden hiermee de perfecte mogelijkheid om uw bedrijfspromotie te laten zien. Het scherm heeft relatief korte sessies die contine worden herhaald. Wilt u dat uw bedrijfsnaam of advertentie (ook) in de kantine zichtbaar is, dan is dit een mooie mogelijkheid. Zo valt uw bedrijf of advertentie op tijdens trainingsavonden, feestjes of gewoon op zaterdag en zondag tijdens het korfballen.

Website realisatie: HelderHoogeveen.com