Livescore Livestream

zaterdagavond in de Steense

Geplaatst op: 27 jan 2017 om 14:08 door redactie

Zaterdagavond is de BWA uit Maarssen te gast in de Steense. De Blue White Army hoopt dat OVVO/De Kroon de laatste strohalm vast blijft houden om dit seizoen te overleven. De nummer laatst pakte afgelopen week de punten van Unitas en deed dat met een verjongd team omdat Martijn Roos en Tim Backx noodgedwongen vanaf de zijlijn toe moesten kijken. 

OVVO wordt dit seizoen gecoacht door de bondscoach van onder 19, Leon Simons. Deze korfballegende heeft laten weten dat het eerste seizoen gelijk ook het laatste is. En vertrekken met degradatie in de knip zal ook Simons niet lekker doen zitten. De Utrechters zullen als een kat in het nauw de klauwen nog even flink willen uitzetten.

De AegleAcht presteerde goed afgelopen week. Maar het punt dat veroverd werd op Wageningen had er ééntje meer kunnen zijn. De kwaliteit is er en het geloof in eigen kunnen krijgt steeds meer body. Uitgaan van de eigen kracht en het scorend vermogen de hele wedstrijd vasthouden is het devies. In Maarssen won SCO met 15-20. Een 2e overwinning zou het vlaggenschip een flink eind richting de veilige haven loodsen.

Zaterdagavond de BWA in the house, vorige week waren het de Wajo’s. Waar is de harde kern van SCO? Waar zijn de sfeermakers en onruststokers, liggen de black & blue fighters bij Scoekie in de mand? De steun van de achterban kan de AegleAcht het noodzakelijke zetje in de rug geven. Na zaterdag komen Nic./Alfacollege en SDO/VerzuimVitaal nog naar de houten vloer. Het zou mooi zijn als zij warm onthaald worden door het Friese thuispubliek. De Frieswijkbrigade rekent op U!

Hans 

Website realisatie: HelderHoogeveen.com