Livescore Livestream

op weg naar een podiumplek?

Geplaatst op: 01 feb 2019 om 15:09 door redactie

Komend weekend wordt het kaf van het koren gescheiden. De staartploegen rommelen in de kelder en boven staat de strijd om het beste plekje op het spel. Nummer vier SCO ontmoet de koploper AW/DTV in de nieuwe hal op het Zeeburgereiland. De Amsterdammers pendelen al jaren tussen de hoofdklasse en de League. Te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken. AW/DTV is niet de meest scorende ploeg. Defensief weten ze de rijen goed gesloten te houden.

In Friesland waren de Stellingwervers driekwart van de wedstrijd de bovenliggende partij. Na enkele omzettingen bij de Mokumers namen zij het commando over en wisten op ervaring de punten naar de hoofdstad te kapen. 

SCO zit in een goede fase. De laatste 4 wedstrijden werden gewonnen. Als deze lijn doorgetrokken wordt dan brengen de Friezen niet alleen de topploegen dichter bij elkaar maar gaan zelf ook nog meedoen voor een podiumplek. 

Een seizoen is lang en er moet niet alleen vanwege periodiek onderhoud soms gesleuteld worden aan een basisteam. Een zetje in de rug om weer een stap vooruit te kunnen zetten is van harte welkom. De Rikoroedel rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com