Livescore Livestream

een topduel in Pijnacker

Geplaatst op: 04 mei 2018 om 17:11 door redactie

Morgen een sleutelduel in Pijnacker. Bij winst zijn de kansen voor Avanti op het kampioenschap zo goed als verkeken en blijft Tempo als enige concurrent over. Het onderlinge resultaat met de Alphenaren is in het voordeel voor SCO. Voor de Friezen is er dus alles aan gelegen om de punten uit de Haaglanden naar Oldeholtpade mee te nemen.

De AegleAcht moet morgen een teamprestatie leveren. Vanaf het eerste fluitsignaal de focus op het resultaat. Samen strijden om doelpuntenmachine Rick van den Blink te ontregelen. Kijken waar de kansen liggen, elkaar coachen, ballijnen afschermen en er voor elkaar staan. 

Voor Avanti een duel met extra lading vanwege de start met één minuut stilte ter nagedachtenis aan het overlijden van clubicoon Bram Post. De Friezen hebben alles nog in eigen hand en kunnen er een bijzonder seizoen van maken met extra glans voor het vertrekkende trainersduo Frieswijk/Kraan. Het is natuurlijk weer een stevige rit naar Pijnacker. Maar de steun van de eigen achterban kan op deze bevrijdingsdag goed gebruikt worden. Samen sterk om de koppositie vast te kunnen houden. De AegleAcht rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com