Livescore Livestream

de weg omhoog blijven volgen!

Geplaatst op: 07 dec 2017 om 21:11 door redactie

De AegleAcht heeft aan vertrouwen gewonnen nadat de battle of the North succesvol werd afgesloten. Zaterdagavond staat er dan wel geen derby op het programma maar confrontaties met Unitas/Perspectief brengen altijd extra strijd binnen de lijnen. De Harderwijkers schuwen de fysieke strijd niet en spelen met veel pressie. En daarnaast beschikken ze over technisch vaardige spelers die als ze het op de heupen krijgen makkelijk tot scores komen. Unitas is van alle markten thuis en tegen SCO willen ze er altijd wel een schepje bovenop doen. De Friezen zijn dus gewaarschuwd en zij zullen weer een goede teamprestatie neer moeten zetten om de weg naar boven te kunnen vervolgen.

De achterban heeft zich de afgelopen twee wedstrijden nog niet echt laten horen. Misschien waren ze overbluft door de kwaliteit van de Groen Geel heren waarvan er nu drie definitief zijn geselecteerd door Kees Vlietstra voor Jong Oranje. Tegen Wageningen was er wellicht sprake van teleurstelling omdat de AegleAcht niet echt een vuist kon maken. Maar afgelopen weekend zetten de bergbewoners eenvoudig titelkandidaat AW/DTV aan de kant. Wageningen beschikt over een prima ploeg die in een winning mood terecht lijkt te zijn gekomen.

Zo'n flow kan SCO goed gebruiken. En daar speelt het Friese thuispubliek een grote rol. Zij kunnen de vonk aansteken waardoor het vertrouwen bij de spelers nog meer toe gaat nemen. Een kolkende Steense is in staat de AegleAcht omhoog te stuwen. Dus hup, de blauw zwarte kleding uit de kast, de toeters in de aanslag, de trommelvellen op spanning gebracht en de spandoeken aan de muur! Alleen degenen die echt niet kunnen mogen gebruik maken van de livestream maar de anderen zijn op de banken nodig om SCO naar de overwinning te schreeuwen. De weg omhoog is ingeslagen en deze route moet de Frieswijkbrigade blijven volgen. De AegleAcht rekent op U!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com