Livescore Livestream

Zaterdagmiddag 1 oktober

Geplaatst op: 30 sep 2016 om 16:07 door redactie

SCO – KVA

Afgelopen weekend hielpen de Oldeholtpaders Nic./Alfacollege aan de eerste punten van dit seizoen. KVA, dat morgen op bezoek komt, zal dit gebaar zeker ook weten te waarderen want met Schiphol in de achtertuin zal de blik vaak omhoog gericht zijn. De Amstelveners bivakkeren op de voorlaatste plek na het gelijkspel tegen Tweemaal Zes en drie nederlagen op rij tegen de 3 koplopers. 

De Frieswijkbrigade leverde afgelopen week de slechtste prestatie van het seizoen. Teveel spelers bleven onder hun niveau waardoor een nederlaag onvermijdelijk was. Maar: “Elk nadeel hep z’n voordeel..!”, zoals de grote meester ooit zei. Na een slechte prestatie is de ware sporter op zoek naar revanche. De smet van vorig weekend moet weggepoetst worden. En daarvoor is KVA een zeer geschikte tegenstander. De promovendus pendelt regelmatig tussen de hoofd- en overgangsklasse. KVA beschikt over een enkele prima korfballers maar lijkt te groot voor het servet en te klein voor het tafellaken.

Deze week heeft de Aegle Acht elkaar diep in de ogen gekeken, zijn frustraties uitgesproken en er is hard gewerkt aan het teamgevoel. SCO lijkt klaar om het aanwezige talent om te zetten naar een spetterende prestatie. Als het aanwezige publiek de Stellingwerver Spelers weet op te zwepen en de Wolvegaster Wolven uit de startblokken knallen dan blijven de punten in Friesland. En dat moet ook want na zaterdag staan er nog 2 lastige wedstrijden tegen de koplopers op het programma. Als SCO dan terug kan vallen op een veilige buffer zal dat veel vertrouwen geven.

AWD/TV en Wageningen ontmoeten elkaar op de berg en HKV/Ons Eibernest krijgt Tweemaal Zes op bezoek. Zondag probeert Unitas in Groningen de eerste punten te veroveren ten koste van Nic./Alfacollege.

Voor morgenmiddag wens ik u een spannende en sportieve wedstrijd.

Hans Rottink

Website realisatie: HelderHoogeveen.com