Livescore Livestream

Zaterdagavond sporthal Hoenderdaal - Driebergen

Geplaatst op: 03 feb 2017 om 14:14 door redactie

Bij Dalto/BNApp.nl wordt het verblijf in de hoofdklasse ervaren als een hinderlijke onderbreking in de clubgeschiedenis. De Driebergenaren willen zich profileren bij de 10 beste korfbalverenigingen van Nederland en degradatie uit de league voelde dan ook als een venijnige dolksteek in de rug.

De Geelzwarten hebben een surplus aan korfbalkwaliteit maar op de beslissende momenten laten ze zich met vechtkorfbal afbluffen. Dan trekken de koppies wit weg en krijgen de schutters hun vizier niet op scherp. Een enkeling staat nog wel op om gif in het spelletje te roeren, te provoceren en een take it or leave it mentaliteit aan de dag te leggen.

In de Steense denderde een ontketend Dalto over SCO en vierde uit naar een 20-30 overwinning. De Friezen werden overrompeld en snel op achterstand gezet. Maar SCO beschikt over voldoende power om tegen elk team een stevige vuist te maken. Dan moet de AegleAcht er vanaf het beginsignaal staan en in navolging van Grutte Pier direct de beuk erin gooien. Met daarbij een stijgende lijn in het scoringspercentage kan het de Utrechters nog flink lastig maken. 

Nadat afgelopen zaterdag OVVO de 2e adem vond en SCO gevaarlijk in de nek begon te hijgen roffelden de black and blue fanatics dreigend op de trommels en werd door het fanatiek toezingen de AegleAcht opgezweept. Door de opgepompte adrenaline schudden de Friezen de gasten van zich af en sleepten met onverzettelijke power de punten in de wacht. 

De steun van de fanatieke achterban helpt onze strijders om nog aanspraak te kunnen maken op de kruisfinales. Het is maar anderhalf uurtje naar sporthal Hoenderdaal in Driebergen. Zaterdagavond om half 8, Let’s bring back the Glory…!

Hans

Website realisatie: HelderHoogeveen.com