Livescore Livestream

Start uniek sportprogramma

Geplaatst op: 22 aug 2019 om 21:13 door redactie

Eindelijk is het zover! Op maandag 9 september start een uniek sportprogramma in Oldeholtpade voor kinderen (8 t/m 12 jaar) die zich niet thuis voelen bij een reguliere sport. Een programma waarbij kinderen diverse sporten en activiteiten beoefenen die aansluiten bij de behoeften van het kind en bijdragen aan de algehele ontwikkeling.

Afgelopen maanden is door SportAnders en k.v. SCO vol enthousiasme gewerkt aan het opzetten van dit unieke programma. Voor veel kinderen is het beoefenen van een reguliere sport door een beperking, ontwikkelingsachterstand, (GGZ)indicatie of andere hulpvraag, niet mogelijk. Met de kennis en ervaring van SportAnders op het gebied van sportieve activiteiten voor kinderen met een bijzondere hulpvraag, speelt het nieuwe sportprogramma in op de specifieke behoeften van de kinderen en draagt het bij aan de fysieke, sociale, mentale en cognitieve ontwikkeling.

Wanneer: elke maandag vanaf 9 september van 16.00 – 17.00 uur

Waar: Sportterrein k.v. SCO, Hoofdweg 211A in Oldeholtpade

Nieuwsgierig naar dit sportprogramma? Voor meer informatie en de voorwaarden, mail naar sporten@kvsco.nl of kom op maandag 9 september om 16.00 uur naar de eerste training.

Website realisatie: HelderHoogeveen.com